Opskriften lyder på palmekål også kaldet sortkål eller cavalo nero. Men det er desværre lidt svært at få i DK, men man kan sagtens bruge savoykål i stedet. Det får en lidt anden smag, men kan sagtens fungere.
Zucchinispaghetti med palmekål, parmesan og citronskal:
Opskrift til 2 voksne og 2 børn:
2 zucchini som spirali
3 dl fløde
3 dl hvidvin
2 bundter palmekål uden stok
1/2 finthakket løg
1 fed hvidløg
200 gram fintrevet parmesan
Revet skal fra 1 citron
Kokosolie uden smag
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Steg løg og hvidløg blødt i kokosolie. Derefter tilsættes hvidvin og palmekål som steges mørt. Fløde kommes i og koger lidt ned. Derefter tilsættes osten under konstant omrøring - ellers klumper det. Til sidst er det i med salt, peber og citronskal og så er der mad!
Jeg stegte nogle kødboller ved siden af til børnene og manden, men var selv fuldt tilfreds med retten uden kød
Ingen kommentarer:
Send en kommentar